انتخاب زبان

بهترین تجربیات APM

بهترین تجربیات APM

خلاصه

مدیریت کارایی برنامه (APM)، تکنولوژی‌ که بخش‌های فناوری اطلاعات را قادر می‌سازد تا کارایی برنامه‌های کاربردی حیاتی را نظارت و مدیریت کنند، به تکامل و بلوغ خود ادامه می‌دهد. تمرکز بر APM، هم برای بخش فناوری اطلاعات و هم برای سازمانی که به آن خدمت می‌کند، سودمند است. این امر به ویژه از آنجایی‌که معماری‌های جدید برنامه‌ها را پیچیده‌تر و وابسته‌تر می‌کنند، صادق است. این مقاله بهترین شیوه‌های APM را ارائه می‌کند که از بررسی‌های واقعی کاربران APM در ایستگاه مرکزی IT گرفته شده است. توصیه‌های آن‌ها می‌تواند به پذیرندگان APM کمک کند تا بهترین نتایج را از سرمایه‌گذاری خود در فناوری کسب کنند.

معرفی

مدیریت کارایی برنامه (APM) بخش های فناوری اطلاعات را قادر می سازد تا کارایی برنامه های کاربردی مهم را نظارت و مدیریت کنند. با افزایش محبوبیت روش‌ها و معماری‌های توسعه جدید، APM اکنون بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. در حالی که ابر و سرویس‌های وب با اتصال آزاد به تحول دیجیتال کمک می‌کنند، توسعه را نیز سرعت می‌بخشند و به برنامه‌ها پیچیدگی می‌بخشند. در نتیجه، کاهش سرعت و عدم دسترس‌پذیری بیشتر شده و متعاقبا تفسیر و اصلاح آن سخت‌تر می گردد.

APM یک راه‌حل ارائه می‌دهد. این راه‌حل، ابزار قدرتمندی را به دپارتمان‌های فناوری اطلاعات می‌دهد تا در صدر برنامه‌هایی قرار بگیرند که فرآیند کسب و کار ضروری را هدایت می‌کنند. همانطوری‌که APM به تکامل و بلوغ خود ادامه می‌دهد، بهترین شیوه‌ها برای راهنمایی متخصصان فناوری اطلاعات در نظارت و مدیریت برنامه ها در حال ظهور است. این مقاله بینش‌های مرتبط را ارائه می‌کند و تجربه واقعی را از کاربران APM در ایستگاه مرکزی فناوری اطلاعات به اشتراک می‌گذارد تا به بهترین نتایج از APM کمک نمایند.

درک نقش APM در محیط‌های IT امروزی

APM دسترس‌پذیری برنامه و همچنین توانایی آن را برای عملکرد صحیح تحت یک بار مشخص نظارت می‌کند. راه‌حل‌های APM زمان پاسخ‌دهی برنامه را اندازه‌گیری می‌کنند و در صورت انحراف برنامه از توافق‌نامه سطح سرویس (SLA)، به مدیران هشدار می‌دهند. راه‌حل‌ها رفتار سخت‌افزار فیزیکی، ماشین‌های مجازی که برنامه‌ها در آن مستقر هستند، JVM‌هایی که محیط برنامه را اجرا می‌کنند، کانتِینرهای وب و موارد دیگر را ردیابی می‌کنند. آنها برروی پایگاه داده‌های مرتبط، کَش‌ها، سرویس‌های وب خارجی و البته کدهایی که خود برنامه را اجرا می‌کند، باقی می‌مانند. APM اغلب دارای تجزیه و تحلیل پیچیده و توانایی تفسیر مشکلات عملکرد در زمان واقعی است.

هرچند APM اسماً برروی برنامه‌ها تمرکز می‌کند، در واقعیت در راس فرآیندهای تجاری قرار دارد که ممکن است برای سودآوری و تصویر برند، حیاتی باشد. بینشی در مورد تجربه کاربر نهایی ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، اگر برنامه‌های پشتیبانی کننده تراکنش‌های مالی کند شوند، ممکن است منجر به از دست رفتن درآمد گردد. بخش فناوری اطلاعات باید چنین کندی را در معرض دید قرار دهد و قبل از اینکه تأثیر مالی منفی داشته باشد، مشکل را برطرف نماید. شکل 1 این نوع وابستگی‌ها را به طور تقریبی نشان می‌دهد.

بهترین تجربیات APM

چالش حاصل دو جنبه دارد: باید آنقدر سریع مشکل را دید تا به روشی معنادار واکنش نشان داد. ماهیت مشکل نیز باید روشن باشد. به عنوان مثال، یک قطعه از برنامه ممکن است سایر عملیات وابسته را که در سایر برنامه‌ها انجام می شوند، کند نماید. مجموعه ابزار APM باید کاهش سرعت را تشخیص دهد و همچنین وابستگی‌هایی را که به مشکل کارایی کمک می‌کند، مشخص نماید.

در عین حال، روندها (trends) در معماری برنامه‌ها، مدیریت و مانیتورینگ بر برنامه‌ها را دشوارتر می‌کند. پیش از این، با معماری n-tier، مشکلات کارایی می‌توانست ناشی از نقص در پایگاه داده، لایه منطقی، لایه ارائه یا از ادغام بین لایه‌ها باشد. در مقايسه، تشخيص مشكلات ساده بود. با استفاده از ابر امروزی، برنامه‌ها را می‌توان از کدهایی که از راه دور میزبانی می‌شود و ردیابی آن سخت است، جمع‌آوری کرد. از طرف دیگر، سرویس‌های وب و میکروسرویس‌ها کیفیت نرم‌افزار ابری را که به‌طور ضعیف متصل شده‌اند، با سرویس‌های کوچک و ماژولار که به‌طور مستقل قابل استقرار هستند، بیشتر می‌کنند.

توسعه چابک و یکپارچه‌سازی مداوم کد (CI)، چالش‌های APM را بیشتر می‌کند. کد جدید با سرعت و به صورت مکرر مستقر می‌شود. APM باید با چالش مانیتورینگ و مدیریت کارایی برنامه در چنین محیط سریع و پیچیده‌ای مقابله کند. ابزارها باید با تغییرات تقریباً ثابت در توپولوژی و عملکرد برنامه هماهنگ باشند و بتوانند به سرعت علل ریشه‌ای مشکلات کارایی را شناسایی نمایند. ابزارهای APM باید اتوماسیون را فعال کنند و کارکنان فناوری اطلاعات را از کارهای تکراری، ناکارآمد و جلسات طولانی اتاق جنگ دور نگه دارند. با مجموعه ابزار مناسب APM، انجام همه اینها و موارد دیگر امکان پذیر است.

نکاتی برای موفقیت APM

در میان اعضای ایستگاه مرکزی فناوری اطلاعات، بسیاری از متخصصان فناوری اطلاعات وجود دارند که برای مدیریت برنامه‌ها در محیط پیچیده امروزی به APM متکی هستند. به عنوان مثال، یک مهندس نرم‌افزار در شرکتی با بیش از 1000 کارمند گفت: «بدون APM، شما زمان بیشتری را صرف بررسی و بررسی تمام گزارش‌های رویدادهای فردی خواهید کرد. خدمات ما گسترده است. این یک برنامه ساده با یک معماری ساده نیست بلکه ما میکروسرویس‌های زیادی داریم که با هم صحبت می‌کنند. وقتی چنین توپولوژی وجود دارد، خیلی سخت است که به صورت دستی از هر لایه عبور کرده و بفهمید گلوگاه کجاست.» در مقابل این محیط گیج کننده، او اشاره کرد که چگونه با APM یک گردش کار end-to-end وجود دارد که به او می گوید دقیقا کدام لایه مشکل دارد. او اضافه کرد: «سپس به شما اجازه می‌دهد تا پایین‌تر و پایین‌تر بروید. قابلیت ریز شدن فوق العاده است.»

یک مهندس در یک شرکت حمل و نقل با بیش از 10000 کارمند از ابزار APM برای نظارت و مدیریت هزاران برنامه دات‌نِت و جاوا و همچنین برنامه‌های کاربردی متعدد ساخته شده با Node.js استفاده می‌کند. او گفت: «ما فقط با استقرار اِیجنت‌ها، MTTR (میانگین زمان اصلاح) را به نصف کاهش داده‌ایم. او این موفقیت را مدیون API آسان برای استفاده ابزارش، افزونه‌های قابل تنظیم و توانایی آن در «تسهیل ارتباطات تجاری، توسعه‌دهندگان و عملیات‌ها» می‌داند. از این نوع تجربه، اعضای ایستگاه مرکزی فناوری اطلاعات نکات زیر را در مورد استفاده از APM برای تامین SLA و مدیریت کارآمد عملیات فناوری اطلاعات ارائه می‌کنند:

1. درک عوامل تجاری در پشت الزامات APM

برنامه‌ها در خدمت کسب و کار هستند. چیزی که شبیه یک فرآیند تجاری ساده به نظر می‌رسد، همچون رزرو سفارش مشتری، در واقع معمولاً مجموعه‌ای هماهنگ از گردش کار برنامه‌ها است. از طرف دیگر، چیزی که به نظر می‌رسد یک برنامه کاربردی در حال تولید است، می‌تواند با دقت بیشتری به عنوان یک عنصر حیاتی برای اجرای یک تجارت در نظر گرفته شود.

ممکن است آنقدر درگیر نیازهای لحظه‌ای فناوری باشیم که مردم نقش واقعی برنامه را از دست بدهند. وقتی برنامه ها کند می‌شوند، کسب و کار نیز کاهش یافته ولذا درآمد ممکن است عقب بیفتد. بنابراین، درک عوامل تجاری پشت APM می‌تواند کارساز باشد.

مهندس نرم افزار توضیح داد: «مشتریان در کجا بیشترین درد را احساس می‌کنند؟ با آن آغاز کنید و سپس ابزارسازی آن [برنامه‌ها] را شروع نمایید. قبل از اینکه APM را روشن کنید، به آنچه برای شما مهم است فکر کنید. با زیر مجموعه ای شروع کنید که برای کسب و کار شما حیاتی است. آن را از دیدگاه مشتری درک کنید. فقط از منظر عملیاتی به آن نگاه نکنید.» یک مشاور ارشد کارایی در یک شرکت خدمات فناوری با بیش از 1000 کارمند نیز در مورد این موضوع بحث کرد. او رویکرد خود را برای تبدیل APM به یک محرک برای عملیات تجاری قوی توصیف نموده و توصیه کرد: «نقاط بین کارایی برنامه و نتایج تجاری را با داشبوردهای سفارشی وصل کنید تا تاثیر تجاری کیفیت تجربه مشتری را مشاهده کنید.»

بهترین تجربیات APM

. اهرم بینش APM برای کسب و کار

مشکلات سطحی در عملیات تجاری معمولاً دلایل ریشه‌ای دارند. در سازمانی که در حال تحول دیجیتالی است، علل ریشه‌ای اغلب در اعماق پشته فناوری اطلاعات ظاهر می‌شوند که از فرآیندهای کسب و کار پشتیبانی می‌کنند. APM می‌تواند به بخش فناوری اطلاعات کمک کند تا ریشه‌های برنامه یک مساله عملیاتی را کشف کرده و مسیری را برای اصلاح ارائه دهد. مهندس نرم‌افزار توضیح داد که چگونه این کار می‌تواند انجام شود و در ادامه گفت: «ویژگی‌هایی که برای ما ارزشمند هستند، شفافیت تراکنش‌های تجاری از یک لایه به سطح بعدی و توانایی انجام کار در پشته فراخوانی شده است. توانایی شناسایی تراکنش‌های مشکل‌دار و خطاها در زمان واقعی، و توانایی بررسی آن، خیلی مفید است. زیرا ما از آن به عنوان بخشی از تجزیه و تحلیل علت اصلی مشکلات و به عنوان یک روش پیشگیرانه و همچنین واکنشی استفاده می‌کنیم تا به حادثه نگاه نموده و ببینیم برای رفع آن چه کاری می‌توان انجام داد. در یک یادداشت مرتبط، مشاور ارشد کارایی در شرکت خدمات فناوری خاطرنشان کرد که راه حل APM او «سیلوها را می‌شکند و زبان مشترکی را برای IT و تجارت ایجاد می‌کند.»

3. بر پیکربندی و استقرار تمرکز نمایید

ابزارهای APM زمانی بهترین عملکرد را دارند که بخش فناوری اطلاعات به دقت برروی پیکربندی و استقرار تمرکز نماید. اعضای ایستگاه مرکزی فناوری اطلاعات نسبت به تدارک بیش از حد تصادفی هشدار می‌دهند. به عنوان مثال، یک معاون عملیات و پشتیبانی مشتری در یک شرکت خدمات فناوری با بیش از 50 کارمند خاطرنشان کرد: «شما نمی‌توانید در مورد اهمیت استقرار، پیکربندی و ردپای زیرساخت بیش از حد صحبت کنید، زیرا اتفاقی که می‌افتد این است که وقتی مردم هیجان زده می‌شوند و خروجی ابزار را می‌ببینید، آنها می‌گویند، "وای، بسیار ابزار قدرتمندی است، ما هرگز قابلیت مشاهده نداشته‌ایم، به هر قیمتی که شده پیاده‌سازی می‌کنیم." سپس آنها راه‌حل را می‌خرند و متوجه می‌شوند که به 5 برابر سرور، فضای ذخیره سازی زیاد، و متخصصانی برای مدیریت آن و غیره نیاز دارند.»

هر بخش باید رویکرد ایده آل خود را برای پیکربندی مشخص نماید. در برخی موارد، به جذب متخصص خارجی کمک می‌کند. به عنوان مثال، یک مشاور توسعه نرم‌افزار در یک شرکت خدمات مالی با بیش از 1000 کارمند در مورد اینکه چگونه چندین ذینفع داخلی و خارجی را برای استقرار موفقیت آمیز گرد هم آورده است، اظهار نظر کرد. او گفت: «پیکربندی در محیط IT بسیار مهم است. این باید از طریق شرکت فروشنده، تیم‌های توسعه ما، تیم‌های پشتیبانی زیرساخت ما و کسب و کار انجام شود. از طرف دیگر، یک معمار فنی-توسعه محصول در یک شرکت پیمانکار IT با بیش از 1000 کارمند، اجرای خود را «در خانه» انجام داد. با این حال، او خاطرنشان کرد که «این ابزار نیاز به پیکربندی زیادی دارد. یک تیم توسعه و عملیات خوب برای پیکربندی این برنامه باید پویایی برنامه و ارتباطات داخلی آنرا بدانند.»

4. فرد/افراد مناسب را برای APM انتخاب کنید

افراد آموزش دیده با مهارت های مناسب باعث موفقیت APM می‌شوند. اگر APM به کارکنان فاقد صلاحیت واگذار شود، تلاش ممکن است نتیجه مطلوبی در ریشه‌یابی مشکلات ندهد. برای مثال، یک مدیر ارشد فناوری در یک شرکت خدمات مالی با بیش از 1000 کارمند توضیح می‌دهد که باید: «اطمینان حاصل کنید که شخصی که [APM] را در محیط شما مستقر می‌کند، در میان بهترین عملکردها در تیم شما باشد، کسی که برنامه شما را در این زمینه می‌شناسد. آن را با مشورت خوب و قوی تیم [فروشنده] ترکیب کنید. این دو را در جای خود قرار دهید و یک برنده در دستان خود داشته باشید.» یک مهندس در شرکت حمل و نقل با به اشتراک گذاشتن رویکرد خود این موضوع را گسترش داد. او گفت: «ما یک تیم داخلی متشکل از دو نفر و یک تیم فروشنده داشتیم. تیم، ترکیبی از مبتدی تا متخصص بود و عالی کار کرد.»

5. آموزش توسعه دهندگان برای APM

توسعه دهندگان برخی از مهم ترین کاربران APM خواهند بود. به هر حال، کار آنها توسط APM مدیریت و نظارت خواهد شد. آنها باید اهمیت کارایی برنامه را در زمینه کسب و کار درک کنند. هنگامی که توسعه دهندگان در مورد نحوه عملکرد APM آموزش ببینند، می‌توانند مشکلات کارایی و کندی برنامه را پیش بینی کنند و در اطراف آنها کدنویسی کنند. همین امر در مورد یکپارچه سازی برنامه ها و وابستگی بین برنامه ها، که امروزه بسیار رایج است، صدق می‌کند. علاوه بر این، همانطوری‌که APM بخش‌های مشکل‌دار برنامه‌ها را نشان می‌دهد، توسعه‌دهندگان اگر تجزیه و تحلیل راه‌حل APM را درک کنند، به بهترین وجه می‌توانند مشکل را برطرف کنند.

CTO در شرکت خدمات مالی از آموزش توسعه دهندگان در APM پشتیبانی می‌کند. او توضیح داد: «در اسرع وقت توسعه دهندگان خود را آموزش دهید. آنها کسانی هستند که باید از آن استفاده کنند.» یک مهندس کارایی برنامه در یک شرکت تحقیق و توسعه نرم افزار با بیش از 1000 کارمند موافقت کرد و به کاربران APM توصیه کرد: «برای آموزش تکنسین‌ها و توسعه شخصی که از این ابزار استفاده می کنند، زمان بگذارید.»

6. مطمئن شوید که پذیرش APM توسط دپارتمان فناوری اطلاعات، قوی است

APM زمانی‌که به طور گسترده در یک سازمان فناوری اطلاعات به کار گرفته شود، نتایج کسب و کار را بهبود می بخشد. همچنین، پذیرش کم، پتانسیل APM را برای کمک به پشتیبانی فناوری اطلاعات از کسب و کار کاهش می‌دهد. این تا حدی یک مشکل مردمی است، اما خود ابزار APM می‌تواند بر پذیرش آن تأثیر بگذارد. برای مثال، یک برنامه ریز شبکه سازمانی Sr در یک شرکت مراقبت‌های بهداشتی با بیش از 1000 کارمند، ابزار APM خود را ستود و گفت: «یکی از با ارزش‌ترین ویژگی‌ها، سهولت استفاده بوده است که واقعاً به پذیرش در سازمان ما دامن می‌زند. راه‌حل‌های دیگری که ما برای APM استفاده کرده‌ایم، کاربر پسند نبودند، و صادقانه بگویم، واداشتن مردم به استفاده از این ابزارها بسیار دشوار بود».

7. قبل از تعهد به APM، دید پذیرش گسترده‌ای داشته باشید

ماهیت تجاری APM مستلزم جذب سهامداران مربوطه فراتر از بخش فناوری اطلاعات است. اگر مدیران کسب‌وکار بدانند که کارایی برنامه چگونه نتایج کسب‌وکار مانند درآمد و رضایت مشتری را هدایت می‌کند، از APM به عنوان یک پروژه پشتیبانی می‌کنند. یک مهندس سیستم در یک شرکت خدمات مالی با بیش از 1000 کارمند در مورد این موضوع اظهار نظر کرد و گفت: «شما می‌خواهید که نظر [مدیریت کسب و کار] را در اوایل فرآیند جذب کنید، خصوصا با تعداد برنامه‌های کاربردی زیاد. ما بیش از 2000 برنامه کاربردی داریم که می‌خواهیم آن‌ها را پایش کنیم.»

او با درک اینکه برنامه‌ها بر تیم‌های مختلفی در سازمانش تأثیر می‌گذارند که هر کدام مدیران خاص خود را دارند، بر نیاز به «جلب نظر برای همکاری، نه تنها برای زمان‌بندی و اولویت‌بندی، بلکه اینکه کدام [برنامه‌ها] با چه ترتیبی وارد می‌شوند» تأکید کرد. او خاطرنشان کرد چقدر مهم است که بدانیم چه کسی تحت تأثیر یک برنامه کاربردی قرار می‌گیرد. نتایج، او را شگفت زده کرد. او توضیح داد: «رقابت بین مدیران ارشد برای اینکه چه کسی قرار است اولین بار آن را دریافت کند، بعداً بسیار شدید شد.» او سپس ارزش این رویکرد را نشان داد و افزود: «برخی از بهترین داستان‌های موفقیتی که ما از این محصول داریم، در واقع از سوی VPها در حوزه‌های مختلف محصول آمده است، وقتی آنها متوجه می‌شوند که [APM] چگونه یک بُرد مهم به دست آورده است. توصیه من به تیم های دیگر این است که همه تیم‌های محصول دیگر را درگیر کنند، همه کسانی که قرار است با آن درگیر شوند. آنها را در مراحل اولیه پذیرش، در مورد کارهایی که می تواند انجام دهد، درگیر کنید. شما نمی‌خواهید مدیریتی بر آن نظارت داشته باشد و ندانید محصول چیست.»

8. اهرم کشف خودکار

بسیاری از ابزارهای APM دارای قابلیت کشف خودکار هستند که مورد علاقه کاربران APM در ایستگاه مرکزی IT است. یک معمار ارشد در یک شرکت هوافضا با بیش از 1000 کارمند توضیح داد: «با ویژگی کشف خودکار، می‌توانید یک اِیجنت را در یک مکان نصب کنید و این محصول به شما نشان می دهد که با چه چیزی صحبت می کند.» از طریق اکتشاف خودکار، او می‌تواند به سرعت و بدون زحمت یک نمای کلی از توپولوژی برنامه خود داشته و به راحتی تعیین کند که اولویت‌های APM خود را کجا متمرکز نماید.

مهندس شرکت حمل و نقل با این واقعیت موافق بود که ابزار APM او «کشف خودکار توپولوژی برنامه را بر اساس ترافیک واقعی کاربر» فعال می‌کند. این قابلیت برای نظارت بر عناصر برنامه‌ای که به‌طور آزاد مرتبط هستند مانند سرویس‌های وب و میکروسرویس‌ها مفید است. شکل زیر یک مرجع بصری ساده را نشان می‌دهد تا توضیح دهد که ابزار پایش، چگونه کشف خودکار توپولوژی برنامه را نشان می‌دهد.

بهترین تجربیات APM

9. نقشه برنامه‌های کاربردی در مجموعه ابزار APM

ماهیت اتصال ضعیف برنامه‌های کاربردی مدرن، نقشه‌برداری دقیق برنامه‌ها را قبل از مانیتورینگ آنها ضروری می‌سازد. با توجه به اینکه چگونه یک عنصر کاربردی، مانند یک سرویس وب میزبانی شده در فضای ابری، می‌تواند به طور بالقوه کل فرآیند کسب و کار را به هم بزند، مفید است که بدانیم همه اجزای یک برنامه در کجا قرار دارند. در این زمینه، یک مدیر پلتفرم سازمانی در یک شرکت مراقبت‌های بهداشتی با بیش از 1000 کارمند در مورد ارزش توانایی‌های نقشه‌برداری ابزار APM خود اظهار داشت: «نقشه جریان برای ما بسیار ارزشمند است. قبل از اینکه APM را نصب کنیم، نمی‌دانستیم برنامه ما چگونه به نظر می‌رسد. اگر توسعه‌دهنده‌ای که آن را طراحی کرده بود تصمیم می‌گرفت شرکت را ترک کند، ما همه چیز را از دست می‌دادیم. ما هیچ ایده ای نداشتیم که برنامه چگونه است. برای درک معماری، باید به معنای واقعی کلمه به توسعه دهندگان برگردیم و از آنها بپرسیم که آیا حداقل می‌توانند برخی از بلوک ها را روی کاغذ بیاورند.»

10. ROI (بازگشت سرمایه) را درک کنید

کارمندان، ابزار APM او را بر اساس ROI پروژه انتخاب کردند. او توضیح داد که این راه‌حل انتخابی APM «سریع‌ترین و ساده‌ترین راه‌حل برای به دست آوردن نتایج خوب بود. دو محصول دیگر به سرمایه‌گذاری بسیار بیشتری نیاز داشتند، هم از نظر سرمایه برای خرید سیستم‌ها جهت مدیریت بار، و همزمان برای اینکه سیستم‌ها واقعاً داده‌های مفیدی در خود داشته باشند.» او افزود: «بهترین توصیه احتمالاً این است که مطمئن شوید نیازهای خود را می‌دانید و ابزارها را مطابق با نیازهای خود تجزیه و تحلیل می‌کنید. به چیزهایی مانند سرمایه و زمان عرضه نگاه کنید. این تفاوت بزرگی در ROI برای یک محصول ایجاد می کند.»

ROI یک مبحث مالی است، اما می‌توان آن را با معیارهای غیر پولی نیز اندازه گیری نمود. به عنوان مثال، یک معمار برنامه در یک شرکت خدمات مالی با بیش از 1000 کارمند گفت: «من شخص تجاری نیستم، اما ما یک ROI فوری دیده ایم». یک مشاور ارشد در یک شرکت هوافضا با بیش از 1000 کارمند به طور مشابه اظهار داشت: «من نمی‌توانم ROI را از نظر پول مورد بحث قرار دهم، اما، بله، RCA آسان شد، که در نهایت باعث صرفه جویی در زمان / هزینه / تلاش می‌شود و با برنامه‌های حساس به زمان بزرگ می‌شود.». ذینفعان مالی معمولاً درک می‌کنند که معیارهای غیرمالی مانند زمان صرف شده برای یک پروژه به نتایج مالی تبدیل می‌شوند.

با این حال، بهتر است معیارهای ROI را بتوان کمی‌سازی کرد. مدیر سیستم‌های عملیات تولید در شرکت تحقیق و توسعه نرم‌افزار در این باره صحبت کرد و گفت: «ما هنوز در حال تکمیل محاسبات بازگشت سرمایه خود هستیم، اما نمونه‌هایی از کاهش 89 درصدی MTTR برای یک برنامه داریم. نمونه‌های زیادی از پول پس‌انداز شده در دیگران، از جمله صرفه‌جویی در حدود 150000 دلار برای یک موضوع خاص که تقریباً قرار بود سخت‌افزار/نرم‌افزار بیشتری را به آن اختصاص دهیم».

نتیجه

سبک‌های جدید معماری، با چرخه‌های توسعه سریع، نیاز فوری به مانیتورینگ بر کارایی برنامه را ایجاد می‌کنند. این نوع برنامه‌های جدید، از نظر هزینه توسعه و چابکی، برای تجارت خوب هستند. با این حال، افزایش پیچیدگی آنها، مانیتورینگ بر آنها را چالش برانگیز می‌کند. از این گذشته، نتایج تجاری به کارایی قابل اعتماد برنامه بستگی دارد.

ابزارهای APM به تکامل و بلوغ خود ادامه می‌دهند و به مدیران فناوری اطلاعات راهی می‌دهند تا در بالاترین سطح کارایی خود باقی بمانند، صرفنظر از اینکه یک برنامه کاربردی چقدر اجزای یکپارچه و وابستگی دارد. کاربران راه حل‌های APM در ایستگاه مرکزی فناوری اطلاعات، تعدادی از روش‌ها را برای دریافت بهترین نتایج توصیه می‌کنند. اینها شامل درک عوامل کسب و کار است که نیاز به APM و تمرکز بر پیکربندی را دربر دارد. APM یک فناوری مبتنی بر مردم و سازمان است. این امر مستلزم یافتن بهترین کارکنان، ترغیب ذینفعان فناوری اطلاعات و کسب و کار و آموزش توسعه دهندگان در APM است. در هنگام استقرار، استفاده از توابع نقشه برداری و کشف خودکار ابزار ضروری است. با استفاده از این تکنیک‌ها، مدیران فناوری اطلاعات می‌توانند APM را به بخشی از موفقیت تجاری سازمان خود تبدیل کنند.

درباره APPDYNAMICS

AppDynamics یک شرکت هوش کاربردی است. با AppDynamics، شرکت‌ها دید سریع برروی عملکرد و کارایی برنامه‌ها، عملکرد کاربر و عملکرد تجاری دارند تا بتوانند در دنیای پیچیده‌تر و مبتنی بر نرم‌افزار، سریع‌تر حرکت کنند. مجموعه برنامه‌های یکپارچه AppDynamics بر پایه پلت‌فرم App iQ نوآورانه و درجه یک سازمانی ساخته شده است که به مشتریان خود امکان می‌دهد سریع‌تر تصمیم بگیرند که تعامل با مشتری را افزایش داده و عملکرد عملیاتی و تجاری را بهبود بخشد. AppDynamics به طور منحصربه‌فردی به شرکت‌ها امکان می‌دهد با نظارت فعال، تجزیه و تحلیل و بهینه‌سازی محیط‌های کاربردی پیچیده در مقیاس بالا، تحولات دیجیتالی خود را تسریع بخشند.

با بهینه سازی عملکرد برنامه تولید، انتظارات بسیار بالا از کارمندان و مشتریان را برآورده کنید. مانیتورینگ عملکرد برنامه AppDynamics به شما کمک می‌کند تا برروی مواردی که در مورد ویژگی‌های مدیریت هم‌زمان و سراسری اهمیت دارد تمرکز کنید، از جمله:

نقشه‌برداری برنامه

پایه‌گذاری پویا

تشخیص در سطح کد

نرم‌افزار هوشمند AppDynamics، همچنین سفر مشتری شما را با قابلیت مشاهده زیرساخت، نظارت و بهینه‌سازی می‌کند که به شما امکان می‌دهد تا از تراکنش‌های تجاری برای عیب‌یابی مشکلات سرور، پایگاه داده و شبکه در عرض چند دقیقه - قبل از اینکه بر روی مشتریان تأثیر بگذارد - با‌خبر شوید.

راه‌حل نظارت بر کسب و کار ما، با پر کردن شکاف بین تیم‌های تجاری و فناوری اطلاعات، همبستگی‌های عملی بین تجربه مشتری با برنامه شما و تأثیر نهایی آن بر سود شما را فراهم می‌سازد.
با استفاده از داده‌های مانیتورینگ کاربر نهایی - که به شما امکان می‌دهد هرگونه درخواست، کلیک یا تعاملی را که در برنامه‌های شما ایجاد می‌شود، ببینید - شرکت‌ها می‌توانند تجربه مشتری برتری ایجاد کنند که نتایج کسب‌وکار را بهبود بخشیده و وفاداری قوی مشتری ایجاد می‌کند.




شرکت مهندس پیشگان آزمون افزار یاس، خدمات زیر را در حوزهارزیابی و پایش کارایی نرم افزارارائه می دهد:

آموزش روشهای ارزیابی کارایی سامانه های نرم افزاری از طریق آزمون‌های بار و فشار

اجرای آزمون‌های بار و فشار برروی سامانه های نرم افزاری

تهیه و آموزش ابزارهایتست پرفورمنس(تست بار و فشار) همچونWPLTو LoadTest

پایش و مانیتورینگ شاخص های کارایی سامانه های نرم افزاری از طریق ابزارهای مدیریت کارایی همچونAppDynamicsو DynaTrace


نویسنده:شرکت مهندس پیشگان آزمون افزار یاس


مراجع

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید